Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

TRT, Kanada-Fas maçının ilk dakikalarında, eski yorumcusu Hakan Şükür’ün adını anan spikeri devre arasında değiştirdi

TRT, Katar’ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’na damga vurmaya devam ediyor. Kanada-Fas maçının spikeri Alper Bakırcıgil, Fas’ın 4. dakikada kaydettiği golden sonra dünya kupalarındaki en erken golün FETÖ firarisi Hakan Şükür’e ait olduğunu hatırlatınca devre arasında yayından alındı.

FETÖ firarisi Hakan Şükür’ün adını anan spiker yayından alındı

2022 FIFA Dünya Kupası’nda heyecan devam ediyor. F Grubu’nda bugün (1 Aralık) iki maç oynandı. Hırvatistan ile Belçika, 0-0 berabere kalırken; Fas ise Kanada’yı 2-1 mağlup etti. Bu skorların ardından Fas ve Hırvatistan, son 16 turuna yükselen ülkeler oldu. 

Fas-Kanada maçına ise yayıncı kuruluş TRT damga vurdu. Karşılaşmanın spikeri Alper Bakırcıgil, Fas’ın 4. dakikada kaydettiği golden sonra Dünya Kupaları’ndaki en erken golün FETÖ firarisi Hakan Şükür’e ait olduğunu hatırlatınca devre arasında yayından alındı. İkinci devrede maçı Cüneyt Kıran anlattı.

FETÖ firarisi Hakan Şükür, 2002 FIFA Dünya Kupası’nda, Güney Kore’ye karşı oynanan üçüncülük maçında 10,8. saniyede kaydettiği golle FIFA Dünya Kupası tarihinin en erken golünü atmıştı. Şükür, futbolu bıraktıktan sonra bir süre TRT’de yorumculuk yapmıştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler