Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Indiana Jones bir kez daha ekranlara dönüyor: Beşinci filmin ilk fragmanı yayında

Disney’in ünlü arkeolog kahramanı Indiana Jones, serinin beşinci filmiyle yeniden ekranlara dönüyor. Yapımcılar, 30 Haziran 2023’te sinemalarda olacak filmin ismini açıkladı. Filmin ilk fragmanı da yayında.

Disney’in arkeolog kahramanı Indiana Jones geri dönüyor. Film, 30 Haziran 2023’te “Indiana Jones: Dial of Destiny” ismiyle izleyicisiyle buluşacak. Beşinci maceranın ilk fragmanı ise yayında:

Serinin beşinci filmi, 1960’larda Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ile Sovyetler Birliği arasındaki “uzay yarışı” sırasında geçiyor. Bu filmde Jones’un Paperclip Harekâtı sonrası ABD saflarına geçen eski Naziler’e karşı verdiği mücadeleyi izleyeceğiz.

Harrison Ford’un Indiana Jones’u canlandırdığı serinin beşinci filminde kötü karakterleri Mads Mikkelsen ve Antonio Banderas canlandırıyor. Fleabag dizisinin ünlü Phoebe Waller-Bridge’i de Jones’un vaftiz kızı Helena rolünü oynuyor. Ford ayrıca filmde ekranı Black Panther’den Shaunette Renée Wilson, Toby Jones ve Boyd Holbrook ve serinin emektar ismi John Rhys-Davies ile paylaşıyor.

Ford, Indiana Jones’u son kez canlandırıyor

80 yaşındaki Ford, serinin beşinci filminde Indiana Jones olarak ekranlara son kez çıkıyor. Ford, eylül ayında katıldığı bir Disney kongresinde film hakkında şunları söylemişti:

“Anlatacak bir insan hikayemiz olduğu kadar sizin k*çınızı tekmeleyecek muhteşem bir filmimiz de var.”

Serinin ilk filminden bu yana her Indiana Jones filminin müziklerini yapan John Williams, beşinci filmde de besteci olarak yer alıyor.

İşte filmden ilk fotoğraflar:

Kaynak: Guardian

Derleyen: Burak Siperli

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.