Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bundesliga 101: Dünya Kupası özel yayın | Almanya’nın elenişi – İngiltere’yi Bellingham taşıyor

Almanya futbolunun en üst düzey ligi Bundesliga’da 2022/2023 sezonu araya girdi ve Dünya Kupası heyecanı başladı. Medyascope Spor’un podcasti “Bundesliga 101″de Öner Tavtay ve Gencer Konur, Dünya Kupası için başladıkları özel serinin üçüncü bölümünde 2022 Dünya Kupası’na penaltılarla veda eden Japonya’yı, Jude Bellingham’ın Senegal karşısındaki etkili performansını, kadrosunda en çok Bundesliga oyuncusu bulunduran tek takım olarak kalan İsviçre’yi, Dünya Kupası’nda etkili performansıyla Bayern’in de radarına giren Cody Gakpo’yu ve Stuttgart’ın yeni teknik direktörü Bruno Labbadia’yı konuştu.

Program Detayı:

– Dünya Kupası’nda oynayan Bundesliga oyuncuları

– Bundesliga’daki yeni transfer söylentileri

– Labbadia Stuttgart’ta neler yapabilir?

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.