Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

#CANLI | Türkiye siyasetinde bugün: Bütçe görüşmelerinde yumruklu kavga

  • Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek.
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda, TBMM, Anayasa Mahkemesi, Sayıştay, Adalet Bakanlığı, Yargıtay, Danıştay ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2023 yılı bütçeleri ele alınacak.
  • TBMM’de bütçe görüşmelerinin ikinci gününde, AKP ve İYİ Parti milletvekilleri arasında tartışma yaşandı. Tartışma bir anda kavgaya dönüştü ve AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’e yumruk attı. AKP’li Işık’ın parmağındaki yüzük Hüseyin Örs’ün alnına denk geldi ve başını yardı. Örs’e ilk müdahaleyi doktor milletvekilleri yaptı. Örs ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Örs daha önce kalp krizi geçirdiği için, “kontrol amaçlı” olarak yoğun bakımda tutuluyor.

Gelişmeleri canlı anlatım sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.