Bir önceki Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş, 30 Aralık’ta Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Cinayetin ardından Milliyetçi Hakeret Partisi’nden (MHP), MHP lideri Devlet Bahçeli’den ve Ülkü Ocakları’ndan taziye mesajı yayımlanmadı.
Eski Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) milletvekili adayı Melih Bulu’nun, 2 Ocak 2021’de Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanmasıyla başlayan Boğaziçi Direnişi ikinci senesinde.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı Mecidiyeköy-Yıldız kesiminin açılışında kendisine yönelik başlatılan soruşturmaya tepki gösterdi. İmamoğlu, iktidara sandığı işaret etti.
Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, eski Ülkü Ocakları Başkanı Alaattin Aldemir ile Sinan Ateş suikastını, Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mine Eder ile ikinci yılına giren protestoları konuştuk.
Editör: Egemen Gök