Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erdoğan: “Seçim tarihini biraz öne çekebiliriz”

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezindeki Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan, seçim tarihi ile ilgili olarak, “Mevsim şartlarını dikkate alarak, 2023 seçimlerinin tarihini belki biraz öne çekeceğiz” dedi. 

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezindeki Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda seçim tarihiyle ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, mevsim şartlarını da göz önüne alarak seçim tarihinin öne çekilebileceğini söyledi.

Erdoğan şöyle konuştu:

“2023 yılı inşallah hayırlara vesile olacaktır. İktidarımızın 20. yılını geride bıraktığımız şu günlerde yeni bir imtihanın daha eşiğindeyiz. Mevsim şartlarını dikkate alarak belki birazcık öne çekerek tarihini güncelleyeceğimiz 2023 seçimlerinin önemini en iyi sizler biliyorsunuz.” 

AKP’nin üye sayısıyla ilgili de konuşan Erdoğan, “Yargıtay Başsavcılığı tarafından açıklanan kayıtlara göre 2023 yılına 11 milyon 241 bin üyeyle girdik. Diğer partilerin üye sayılarını üst üste koyun 2 ile çarpın, yetmedi 3 ile çarpın yine de AK Parti’nin üye sayısına yetişemiyor. AK Parti’nin üye sayısı bir siyasi partinin erişebildiği en yüksek üye rakamıdır” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.