Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Halk TV’de istifalar devam ediyor: Ankara Temsilcisi Özlem Akarsu Çelik de ayrıldı

Halk TV’de çalışan bazı isimler, yeni yılla birlikte kanaldan ayrıldıklarını açıkladı. Son olarak göreve 1 Eylül’de başlayan Halk TV Ankara Temsilcisi Özlem Akarsu Çelik de istifa ettiğini duyurdu. Halk TV’nin internet sayfasının Genel Yayın Yönetmeni Hakan Çelenk de ayrılacağını açıkladı.

Halk TV’de üst üste istifalar yaşanmaya devam ediyor. Bazı muhabirlerin bu yılın başında kanaldan ayrılmasıyla başlayan süreçte istifalara yeni isimler ekleniyor. Son olarak 1 Eylül’de Halk TV Ankara Temsilcisi olarak çalışmaya başlayan Özlem Akarsu Çelik de görevden ayrıldı. Çelik, yaklaşık dört aydır çalıştığı kurumdan istifa ettiğini Twitter hesabından duyurdu. Çelik yazılı açıklamasında, kanalda çalışan gazetecilerin çalışma koşullarının ve editoryal bağımsızlığın önemini vurguladı.

https://twitter.com/oakarsucelik/status/1612356748916006915?s=20&t=yeQxxC6L4BU4tvvZhdm9xQ

Halk TV’nin internet sayfasının Genel Yayın Yönetmeni Hakan Çelenk de kanaldan ayrılacağını açıkladı. Gerçek Gündem’e konuşan Çelenk, “Bir süredir çok yorulmuştum. 10 Aralık itibarıyla çalışma arkadaşlarıma da kararımı bildirmiştim. Görevimi bırakmam kanal için sürpriz olmadı” dedi. Çelenk’in resmi olarak ayrıldığını yarın açıklayacağı belirtildi.

Halk TV’nin ekran yüzlerinden Haber Koordinatörü İnan Demirel de kanaldan ayrıldığını iki gün önce duyurmuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.