Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bahçeli: “Bahar mevsimi seçim mevsimidir”

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin Kızılcahamam’daki kampının kapanış toplantısında konuştu. Bahçeli, seçim tarihi tartışmaları için “Bahar mevsimi aynı zamanda sandık ve seçim mevsimidir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Altılı Masa’ya, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme çağrısında bulunarak, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında el ele verelim, güçbirliği yapalım, bu başarının mükafatı da sizde olsun” diye konuştu.

Seçim tarihi tartışmalarına da değinen Bahçeli, “Seçimler için geri sayım başlamıştır. Önümüzdeki bahar mevsimi aynı zamanda sandık ve seçim mevsimidir” dedi. 

Bahçeli şöyle devam etti:

“Seçimler ne zaman yapılırsa yapılsın, MHP olarak bugünden başlamak suretiyle seçim startını veriyor ne gerekiyorsa yapılacağını cümle âleme duyuruyoruz.”

Kılıçdaroğlu’na “komuta kademesi” tepkisi

Kılıçdaroğlu’nun “Komuta kademesi haddini bilsin” açıklamasına da tepki gösteren Bahçeli, şunları söyledi:

“Bu Kılıçdaroğlu demiş ki, ‘Askerlerin alkışlaması bir çürümüşlük göstergesidir. Komuta kademesi haddini bilsin.’ TSK’ya yapılan bu saldırıyı kınıyorum. Kahraman askerimizin üniformasını Ortadoğu askerinin üniformasına benzeten Kılıçdaroğlu edepsizdir. Haddini bilmesi gereken kişi varsa o da askere düşmanlık yapan yandan çarklı Kılıçdaroğlu’dur. Kılıçdaroğlu neyin hasretini çekmektedir. Komuta kademesinin alkışladığı başkomutandır. Kılıçdaroğlu PKK’ya sözcülük yaptığının ne zaman farkına varacaktır. Askere düşmanlık düşmana askerliktir. MHP, TSK’nın en alt rütbeden en üstüne kadar yanındadır. Komuta kademesinin de sonuna kadar arkasındadır.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.