Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ABD’de silahlı saldırı: Biri 6 aylık bebek, 6 kişi öldürüldü

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Kaliforniya eyaletinde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda altı kişi öldürüldü. Yaşamını yitirenler arasında 17 yaşında bir anne ve altı aylık bebeği de var. En az iki kişi olduğu belirtilen şüphelileri yakalama çalışmaları sürüyor.

Polis memurları, Goshen’de 03:30 sularında bir ihbar üzerine hemen olay yerine gitti. Şerif Mike Boudreaux, “Bölgede aktif silahlı saldırgan olduğu ihbar edilmişti. Çok fazla da silah sesi duyuldu” dedi. İki cesedi sokakta bulduklarını, üçüncü bir kişiye de evin kapısında rastladıklarını belirten Boudreaux, evde buldukları yaralının ise hastaneye hastaneye kaldırılırken yaşamını yitirdiğini söyledi.

Şerif Boudreaux saldırıyı bir katliam olarak nitelendirerek, “Bu, rastgele bir saldırı değil. Ailenin hedef alındığını düşünüyoruz” diye konuştu.

Saldırının düzenlendiği evi geçen hafta uyuşturucu ihbarı üzerine aradıklarını belirten polis yetkilileri, çete hesaplaşması ihtimali üzerinde duruyor.

Kaynak: Guardian

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.