Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Koronavirüs Hollywood’u vurdu: Altın Küre’ye katılan birçok ünlünün koronavirüs testi pozitif çıktı

Koronavirüs salgını Hollywood yıldızlarını da vurdu. 80. Altın Küre Ödül Töreni’ne katılan birçok oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıktı.

Collin Farrell, Brendan Gleeson, Jamie Lee Curtis ve Michelle Pfeiffer’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda Hollywood starı, Beverly Hills’te geçen hafta düzenenen 80. Altın Küre Ödül Töreni’nden birkaç gün sonra koronavirüse yakalandıklarını açıkladı. Pazar günkü Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri’nde koronavirüse yakalananların sayısı arttıkça, katılımcıların koronavirüs testi yaptırması zorunlu tutuldu.

Törene katılamayan çok sayıda ünlü de sosyal medya hesaplarından koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı. O kişilerden biri de Michelle Pfeiffer’dı. Pfeiffer, Instagram hesabından yayınladığı bir mesajda koronavirüse yakalandığını şöyle duyurdu:

“Bugün Eleştirmenlerin Seçimi Ödüllerini kaçırdığım için çok üzgünüm. Evet, koronavirüs.”

Pfeiffer’ın aktör Jeff Bridges’e Yaşam Boyu Başarı ödülü vermesi bekleniyordu. Onun yerine ödülü John Goodman verdi.

Jamie Lee Curtis de koronavirüse yakalandığı için ödül törenine katılamadı. Curtis, evinde hasta bir şekilde otururken “Everything Everywhere All at Once”daki rol arkadaşları, En İyi Film de dahil olmak üzere beş farklı ödül kazandı.

Halk sağlığı uzmanları şaşırmadı

Hollywood’u sarsan bu son koronavirüs dalgası, halk sağlığı uzmanlarını şaşırtmadı. Boston Çocuk Hastanesi’nden epidemiyolog Dr. John Brownstein, ABC’ye verdiği demeçte, “Bu beklenmedik bir şey değil. İster soğuk algınlığı ister grip olsun, çok fazla virüsün dolaşımda olduğu bir dönemde kapalı mekan toplantıları varsa, virüslerin aktif olarak bulaşması kaçınılmaz” dedi.

ABD’de 16 Ocak’ta 13 bin 176 kişi koronavirüse yakalanırken, 116 kişi hayatını kaybetti.

Kaynak: BBC

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.