Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İngiliz oyuncu Julian Sands doğa yürüyüşü yaparken kayboldu

Ünlü İngiliz aktör Julian Sands, doğa yürüyüşü yapmak için çıktığı Güney Kaliforniya’daki San Gabriel dağlarında kayboldu. Baldy Bowl bölgesinde kaybolduğu açıklanan 65 yaşındaki oyuncudan geçen cuma (13 Ocak) bu yana haber alınamıyor.

Julian Sands’in kaybolduğu haberini San Bernardino ilçesi Şerif Sözcüsü Gloria Huerta duyurdu. Sands’i bulabilmek için Los Angeles’ın yaklaşık 65 kilometre kuzeydoğusundaki San Gabriel dağlarına giden arama-kurtarma ekipleri, yol ve hava koşulları nedeniyle çalışmalarına ara vermek zorunda kaldı. Yetkililer, hava koşullarının elverdiği ölçüde, helikopterler ve insansız hava araçlarıyla Sands’i aramaya devam ediyor.

Sands’in kaybolduğu bölge zorlu doğa koşullarıyla biliniyor.

Bölgede son zamanlarda çok zorlu hava koşulları yaşanıyor. Sands’in kaybolduğu bölgede kısa süre önce iki yürüyüşçü hayatını kaybetmişti.

Sands, “Manzaralı Bir Oda”, “Smallville” ve “24” gibi popüler film ve televizyon dizilerindeki rolleriyle tanınıyor. 2020’den beri Los Angeles’ta yaşayan Sands, en son Peter Capaldi ile birlikte “Benedicton” adlı dramada rol almıştı.

Kaynak: BBC

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.