Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mikroscope’un 20. sayısı yayında: “Beden”

“Bakmak için değil görmek için” sloganıyla yola çıkan çevrimiçi edebiyat dergisi Mikroscope’un 20. sayısı yayında.

Mikroscope’un 20. sayısı “Beden” temasıyla yayında!

Çevrimiçi olarak her ay internet sitesinden okuyucuyla buluşan Mikroscope, 20. sayısında “Beden” temasıyla sizlerle buluşuyor.

Bu sayıda, Kübra Çiğdem İnal’ın “Kitapçılar Cenneti Buenos Aires ve Başmelek Ateneo” adlı yazısını ve Cihan Ataş’ın “Dünyanın Yeni Yükselen Yıldızı NFT” söyleşisini bulacaksınız. Ayrıca Cem Özel’in “Ruhuma sahip olabilirsin; ama bedenime asla!” öyküsünü okuyacaksınız.

Her ay düzenli olarak Özlem Akıncı ve Buket Arbatlı tarafından hazırlanan “Gomore’ye Bir Adım” isimli öykü analizini ve Müge İplikçi’nin Zeytin Dalı’nda “Menekşe Toprak Dejavu ve Asuman Kafaoğlu-Büke ile Tablodaki Kadın” adlı programlarını YouTube’dan izleyebilir, Deniz Altunay’ın Müge İplikçi ile Mikroscope üzerine yaptığı söyleşiyi ve Egemen Nilüfer Yumurtacı’nın, uzman psikoterapist Gönül Hazneci ile beden üzerine yaptığı söyleşiyi Spotify veya Apple Podcast gibi mecralardan Mikroscopecast ile dinleyebilirsiniz.

E-Bültenimize abone olmak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Mikroscope’u Instagram ve Twitter‘dan takip edebilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.