Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (3 Şubat 2023): Kılıçdaroğlu aday mı? | Akşener ne istiyor? | Millet İttifakı’nda adaylık tartışmaları

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun kendisinin ortak adaylığını destekleyeceğine ilişkin kulis haberlerine, FOX TV’de katıldığı programda cevap verdi. Tartışmalara ilişkin bir görüş de İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale’den geldi. Özlale, “CHP o masayı Kemal Bey’in adaylığını onaylatmak için kurduysa, biz onay makamı değiliz” dedi. 

Türkiye İstatistik Kurumu, ocak ayında tüketici fiyatlarının ortalama yüzde 6,6 arttığını, yıllık TÜFE’nin yüzde 57’ye düştüğünü açıkladı. Enflasyon Araştırma Grubu’na göre ise ocaktaki artış yüzde 9,26, yıllık artış da yüzde 121 oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) katkılarıyla yapılan Tirebolu Meydan Düzenlemesinin açılışı için bugün Giresun Piraziz’e giden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçe meydanında kendisini karşılayan yurttaşlara seslendi.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, siyaset bilimci ve Medyascope yorumcusu Burak Bilgehan Özpek ile Millet İttifakı’ndaki adaylık tartışmalarını konuştuk.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.