Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İmamoğlu Giresun’da: “Bu iktidara, ‘Senin pilin doldu, güle güle’ diyeceğiz”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Giresun’da. Piraziz ilçesinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan için “Sana güle güle diyeceğiz” dedi.

İmamoğlu, 31 Mart 2019’da iptal edilen İstanbul seçimlerini hatırlattı:

“6 Mayıs’tan sonra seçimi iptal ettiler de buraya geldim ya. Buradaki meydanda güzel Karadenizlilerin onlara tepkisini hemen unuttular. 20 noktada önümüzü kestiler. Bize, demokrasi ve hukuk adına destek oldular. Ne oldu? İstanbul’da 806 bin kez tokat yediler. Ama bugün hala başka başka işlerle uğraşıyorlar. 3 oydan birini hukuksuz kabul edip, seçimi iptal ettiler. Şimdi de uydurma davalarla, uydurma soruşturmalarla milletimizin iradesini yok saymaya gayret ediyorlar. Allah aşkına soruyorum size: Şu dağlara, şu tepelere bakın. Şu güzel Giresun’un o sarp kayalıklarına bakın. Buranın çocuğu ben, yılgınlık yapar mıyım? Bunlara pes eder miyim ben? Etmem, etmeyeceğim.”

İmamoğlu’na, Giresun’da CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel, CHP Giresun milletvekili Necati Tığlı ve Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül eşlik eşlik etti. Dilek İmamoğlu da geziye katılıyor.

Altılı Masa partilerinin Giresun il başkanlarının da destek verdiği İmamoğlu, meydanda bir konuşma yaptı. Giresun’a, İBB olarak katkı verdikleri projeleri yerinde görmek için geldiğini belirten İmamoğlu, “Önce Piraziz’e uğradık. Orada çok özel bir parkı, çok özel bir tesisi hizmete açmanın arifesinde kontrolümüzü yaptık. Buradan Tirebolu’ya devam edeceğiz. Tirebolu’da da Giresun’un bu meydanı gibi nitelikli, nefes alabileceğiniz bir meydanı toparladık. Hep birlikte orada olacağız ve açılışını yapacağız. Ardından, çok başarılı Eynesil Belediye Başkanımızın misafiri olacağız, oradaki hizmetlerini dinleyeceğiz” dedi. 

“Bu iktidara, ‘Senin pilin doldu, güle güle’ diyeceğiz”

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin, YSK tarafından İBB Başkanlığı yönünden iptal edilme sürecini hatırlatan İmamoğlu, “Sizin gücünüz arkamızda olacak. Ülkemizde Cumhuriyet’i, demokrasiyle, adaletle güçlü kılarak, şu pırıl pırıl gençlerimize çok güzel bir gelecek hazırlayacağız. Türkiye’miz adına Altılı Masa, Türkiye’de ilk kez farklı görüşleri bir araya toparlayıp gerçekten güzel bir geleceği inşa etme konusunda kararlı bir çalışma içerisindeler. Biz bu çalışmanın neferi olacağız. Memleketi ayağa kaldıracağız. Coşkuyla sandıklara gideceğiz. Coşkuyla sandıklarda bu iktidara, bugünün iktidarına ‘Senin pilin doldu, süreç bitti, güle güle’ diyeceğiz. Haydi güle güle” şeklinde konuştu. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.