Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güneydoğu’da 7,7 büyüklüğünde deprem: EuroLeague, EuroCup ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’ndeki Türk takımlarının maçları ertelendi

EuroLeague Basketball ve FIBA, Turkish Airlines EuroLeague ve Basketbol Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcilerimizin bu haftaki karşılaşmalarını yaşanan deprem felaketi sebebiyle erteledi. 

Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Pazarcık merkezlide gerçekleşen 7,7 büyüklüğündeki depremin yarattığı etkiyle birlikte, Avrupa basketbolunun karar mercileri EuroLeague Basketball ve FIBA, temsilcilerimizin bu hafta oynanacak karşılaşmalarını erteleme kararı aldı. 

Alınan karar doğrultusunda Basketbol Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcilerimizin yer alacağı; yarın (salı) oynanacak Darüşşafaka Lassa-Ucam Murcia ve çarşamba günü oynanacak Bahçeşehir Koleji-Baxi Manresa, Unicaja-Galatasaray Nef karşılaşmaları ertelendi. Ertelenen karşılaşmalar ne zaman oynanacağı dair planlama daha sonra açıklanacak.

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nin yapmış olduğu açıklama:

Turkish Airlines EuroLeague’de ise perşembe günü oynanacak Anadolu Efes – Real Madrid ve cuma günü oynanacak Fenerbahçe Beko – EA7 Emporio Armani Milan karşılaşmaları ertelendi.

Ayrıca FIBA Avrupa Kupası’nda yer alan temsilcimiz Gaziantep Basketbol’un da çarşamba günü HAKRO Merlins Crailsheim deplasmanında oynayacağı karşılaşma ertelendi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.