Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Milli futbolcu Merih Demiral açıkladı: Ronaldo, Bonucci ve Dybala’nın formaları deprem bölgesine yardım amacıyla açık artırmada satılacak

İtalya Serie A’da forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Cristiano Ronaldo, Leonardo Bonucci ve Paulo Dybala’nın imzalı formalarının Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde meydana gelen depremler nedeniyle zor durumda kalan vatandaşlarımız için açık artırmayla satılacağını duyurdu. Demiral, satıştan elde edilecek gelirin tamamının deprem bölgesinde kullanılmak üzere bağışlanacağını belirtti.

Serie A ekiplerinden Atalanta’da forma giyen Merih Demiral, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ilimizi etkileyen 7.7 şiddetindeki depremle ilgili yeni bir yardım kampanyası başlattı. 

Daha önce depremzedeler için 1 milyon TL yardımda bulunan, sosyal medya hesabından “Sıcak evimizde olmaktan utanır olduk. 24 saat geçmesine rağmen insanlarımız bu soğukta hâlâ göçük altında. Hatay, Hatay, sürekli Hatay’dan mesajlar geliyor. Ekiplerimiz elinden geleni yapıyor biliyoruz ama insanlarımız çok zor durumda. Lütfen, bir an önce herkese ulaşılması gerek” yazan milli oyuncu, örnek bir davranışa imza attı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.