Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sporcularından acı haber: Beş güreşçi hayatını kaybetti

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde meydana gelen depremler nedeniyle enkaz altında bulunan, beş güreşçinin cansız bedenine ulaşıldı.

Türkiye, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa başta olmak üzere birçok ilde hissedilen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler ile sarsıldı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sporcularının yer aldığı binanın yıkılmasıyla birlikte, sekiz sporcu enkazdan kurtulmuş, dört sporcu vefat etmiş ve beş sporcunun hala enkaz altında bulunduğu açıklanmıştı.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından bugün yapılan açıklamayla birlikte, enkaz altında bulunan beş güreşçinin de cansız bedenlerine ulaşıldığı bildirildi. Kahramanmaraş Belediyesi güreşçileri Eray Şimşek, Halil İbrahim Edirne, Hasan Sarıtürk, Ozan Datlı ve Ahmet Durman’ın hayatlarını kaybettiği açıklandı.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından yapılan açıklama:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.