Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu istifa etti

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı alınmasının ardından görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu istifa etti

2018 yılından beri Trabzonspor’da başkanlık koltuğunda oturan ve bordo-mavili kulübe 38 yıl sonra Süper Lig şampiyonluğu yaşatan Ahmet Ağaoğlu, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı alınmasının ardından görevinden istifa ettiğini açıkladı. Ağaoğlu, yaptığı açıklamada 

“Genel Kurul kararını talep eden arkadaşlarımızın süreci sağlıklı bir şekilde yürütmeleri ve rahat bir çalışma ortamında kongreye hazırlanmaları düşüncesiyle bugün itibarıyla Trabzonspor Kulübü Derneği Başkanlığı’ndan ve bağlı şirketlerimizdeki görevlerimden istifa etmiş bulunmaktayım” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1631556684773572610?s=20

Öte yandan Trabzonspor’un internet sitesinden yapılan açıklamada, tüzüğün 30. maddesine istinaden kulübün seçimli olağanüstü genel kurulunun 18-19 Mart tarihlerinde saat 09.00’da Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilmesine karar verildiği belirtildi. Açıklamada, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının, çoğunluk aranmaksızın 25-26 Mart tarihlerinde Hayri Gür Spor Salonu’nda 09.00-16.00 saatleri arasında yapılacağı kaydedildi.

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1631376222134345739?s=20

Kongre kararının resmen açıklanmasının ardından başkan adaylarının 22 kişilik listelerini oluşturmaları için önlerinde 15 günlük bir süreç var. Asbaşkan Ertuğrul Doğan’ın, başkanlık için adaylığını açıklayacak ilk isim olacağı öğrenildi. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.