Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kılıçdaroğlu-İnce görüşmesinin perde arkası: İnce son dakika adaylıktan çekilir mi?

Editör: Egemen Gök

Ankara’da tüm nefesler tutulmuş, herkes CHP lideri ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin görüşmesine kilitlenmişti. Siyasetin nabzını tutan çok sayıda isim bu görüşmenin ardından İnce’nin cumhurbaşkanı adaylığından çekileceğini düşünmüştü. Fakat böyle olmadı, en azından şimdilik. Peki görüşmede neler konuşuldu? İki liderin de bundan sonra önündeki seçenekler neler? Siyasetbilimci Prof. Dr. İhsan Dağı ile konuştuk.

Edirne’den Artvin’e, Bitlis’ten Manisa’ya Medyascope muhabirleri seçimin ve seçmenlerin nabzını tutuyor. Medyascope muhabirleri Sahra Atila ve Murat Türsan Bitlis’ten, Ayşegül Karagöz ve Ali Macit Kırklareli’nden, Buket Topaktaş Manisa’dan, Edanur Tanış Mersin’den, Cansu Timur Artvin’den, Özgecan Özgenç Malatya’dan bildirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.