Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı | Kılıçdaroğlu durmuyor: Sezer’den sonra Gül ile de görüşebilir

Gazeteci Murat Yetkin, YetkinReport‘ta yayımlanan yazısında, CHP lideri ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile görüşmesine dikkat çekerek 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile de görüşebileceğini belirtti.

Kılıçdaroğlu’nun, Sezer ile görüşeceğini çok yakın çalışma arkadaşları dışında kimseyle paylaşmadığına fakat Sezer’in Ankara-Gölbaşı’ndaki evine gittiklerinde çok sayıda gazeteci ile karşılaştığına dikkat çeken Yetkin, “Belli ki öne çıkmamasıyla tanınan Sezer, bu ziyareti önemsiyor, duyulmasını istiyordu” diye yazdı.

Bu ziyaretin akabinde Gül ile bir görüşme olasılığının da gündemde olduğunu belirten Yetkin, Kılıçdaroğlu’nun olabilecek en geniş koalisyon için uğraştığını yazdı:

“Acaba Kılıçdaroğlu-Gül görüşmesi gerçekleşirse acaba Gül de Kılıçdaroğlu’nun adaylığına destek verir ya da destek anlamına gelecek bir ifadede, jestte bulunur mu? Kılıçdaroğlu olabilecek en geniş koalisyon için uğraşıyor.”

Yetkin’in yazısının tamamını buradan okuyabilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.