Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Oyunuzu İsteyenler Anlatıyor | HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu: “KHK’lar Anayasa’ya aykırıdır, hukuksuzdur, tamamen iptal edeceğiz”

Türkiye’nin tarihinin en kritik seçimine doğru geri sayım başladı. herkes 14 Mayıs’a odaklandı. Bir yandan cumhurbaşkanı adayları seçim kampanyalarına hız verdi. Diğer yandan da partilerin milletvekili liste çalışmaları devam ediyor. İttifaklar ortalar listeler oluşturabilecekler mi merak konusu.

Muhalefet seçimi kazanırsa kanun hükmünde kararnameler (KHK) kaynaklı maddi-manevi mağduriyetleri nasıl giderecek?

Oylarınıza talip olan siyasetçileri Medyascope ekranlarına davet ediyoruz ve onlara vaatlerini, vaatlerini nasıl gerçekleştireceklerini soruyoruz, onlar da anlatıyor.

Konuğumuz Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kocaeli Milletvekili, insan hakları savunucusu, TBMM İnsan Hakları Komisyonu üyesi, tıp doktoru Ömer Faruk Gergerlioğlu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler