Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

#CANLI | Millet İttifakı liderleri Adıyaman’da iftarda bir araya geldi

  • ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan seçim güvenliği konusunu görüşmek üzere Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Ankara’da. Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İstasyon Caddesi Alternatif Bulvarı ve Altyapı Projesi Açılışı ile Etimesgut-Sincan Projeleri Tanıtım Töreni’ne katıldı.
  • Millet İttifakı’nı oluşturan altı siyasi partinin genel başkanları bugün deprem bölgesi olan Adıyaman’da, Saadet Partisi’nin düzenlediği iftar programına katıldı. Millet İttifakı’nın Adıyaman iftarını Medyascope Diyarbakır Temsilcisi Ferit Aslan takip etti.
  • AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı’nın açılış törenine katıldı.
  • Medyascope muhabirleri seçim sürecini takip etmeye ve illerdeki seçim atmosferini aktarmaya devam ediyor. Bugün Cenk Narin Uşak’ta, Özgecan Özgenç Ordu’da, Cansu Timur Afyon’da ve Medyascope Ankara Temsilcisi Hıdır Göktaş Sivas’ta seçmenin nabzını tutuyor.

Gün içindeki gelişmeleri Gamze Elvan, Senem Büyüktanır, Nurcan Çalışkan ve Buket Topaktaş aktaracak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.