Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mikroscope’un 22. sayısı yayında: “Çocuk düşleri”

“Bakmak için değil görmek için” sloganıyla yola çıkan çevrimiçi edebiyat dergisi Mikroscope‘un 22. sayısı yayında. Bu sayının teması: “Çocuk düşleri”.

Bu sayıda, Kübra Çiğdem İnal’ın “Antonio Muñoz Molina ile Hayata ve Edebiyata Dair “ adlı söyleşisi ve ayrıca Ecem Akyüz’ün Uğur Erdoğan ile “Hocam Bizim Çocuk Hiç Ders Çalışmıyor” söyleşisini bulacaksınız. Ayrıca Serpil Öktem’in “Sen Ne Güzel Bulutsun Gezsen Anadolu’yu” isimli yazısını okuyacaksınız.

Her ay düzenli olarak Özlem Akıncı ve Buket Arbatlı tarafından hazırlanan “Firar” isimli öykü analizi ve Müge İplikçi’nin Zeytin Dalı’nda “Harika Bir Hayat”: Hikmet Hükümenoğlu, “Bir trafik kazası, derin devlet ve babayla oğlu: Mahir Ünsal Eriş Gaip’i anlatıyor” adlı programlarını izlemek için YouTube kanalımıza abone olmayı, Spotify veya Apple Podcast gibi mecralardan Mikroscopecast’i takip etmeyi unutmayın

E-bültenimize abone olmak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Mikroscope’u Instagram ve Twitter‘dan takip edebilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.