Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

NBA’de play-in aşaması sona erdi: Son play-off biletlerinin sahipleri Miami Heat ve Minnesota Timberwolves oldu

NBA’de play-in aşaması gece oynanan sekizincilik karşılaşmaları ile sona erdi. Doğu Konferansı’nda Miami Heat, konuk ettiği Chicago Bulls’u 102-91’lik skorla mağlup ederek, play-offlarda Milwaukee Bucks’ın rakibi oldu. Batı Konferansı’nda ise Minnesota Timberwolves, evinde Oklahoma City Thunder’ı 120-95’lik skorla mağlup ederek, Denver Nuggets ile eşleşti.

Miami Heat 102-91 Chicago Bulls

NBA Doğu Konferansı play-in sekizincilik mücadelesinde, Chicago Bulls’u 102-91’lik skorla mağlup eden Miami Heat, sekizinci sıranın sahibi oldu. Miami Heat play-off ilk turunda Doğu Konferansı lideri Milwaukee Bucks ile eşleşti. Kaybeden taraf Chicago Bulls için ise sezon sona erdi.

Miami Heat’te Max Strus 31 sayı ve 6 ribaund, Jimmy Butler 31 sayı ve 5 ribaund ve Tyler Herro da 12 sayı, 8 ribaund ve 7 asist kaydetti. Milli basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven ise karşılaşmada süre alamadı. Chicago Bulls’ta ise DeMar DeRozan 26 sayı ve 9 asist, Alex Caruso 16 sayı, Zach Lavine 15 sayı, Coby White 14 sayı ve 5 ribaund ve Nikola Vucevic 12 sayı ve 9 ribaund kaydetti. 

Jimmy Butler’ın performansı:

Max Strus’un performansı:

Karşılaşmanın özeti:

Minnesota Timberwolves 120-95 Oklahoma City Thunder

Batı Konferansı play-in sekizincilik mücadelesinde ise Minnesota Timberwolves konuk ettiği Oklahoma City Thunder’ı 120-95’lik skorla mağlup etti. Batı Konferansı’nda sekizinci sırayı elde eden Timberwolves, play-off ilk turunda konferans lideri Denver Nuggets’ın rakibi oldu. Oklahoma City Thunder ise sezonu noktaladı.

Minnesota Timberwolves’ta Karl-Anthony Towns 28 sayı ve 11 ribaund, Rudy Gobert 21 sayı ve 10 ribaund, Anthony Edwards 19 sayı, 10 ribaund ve 6 asist, Mike Conley 14 sayı, Nickeil Alexander-Walker 12 sayı ve 6 asist ve Kyle Anderson da 11 sayı ve 6 ribaund kaydetti. Oklahoma City Thunder’da ise Shai Gilgeous-Alexander 22 sayı ve 7 ribaund, Luguentz Dort 17 sayı ve 8 ribaund ve Jalen Williams da 17 sayı ve 5 asist kaydetti. 

Karl-Anthony Towns’ın performansı:

Karşılaşmanın özeti:

NBA’de play-offlar bugün oynanacak dört karşılaşma ile başlayacak:

Philadelphia 76ers – Brooklyn Nets: 20.00

Boston Celtics – Atlanta Hawks: 22.30 

Cleveland Cavaliers – New York Knicks: 01.00

Sacramento Kings – Golden State Warriors: 03.30

Yazan: Yahya Kemal Doğan

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.