Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Transatlantik: Batı, Türkiye’deki seçimler hakkında ne düşünüyor? Biden’ın yeniden adaylığı

Seçimlere sadece 18 gün kaldı. Adaylar açıklanmadan önce Batı’daki genel algı şuydu: “Diplomatik kaynaklar Erdoğan’ın kalmasını istiyor. Çünkü birbirlerini tanıyorlar, iş yapabiliyorlar.” Peki seçimlere sayılı günler kala bu algı değişiyor mu? Kılıçdaroğlu ve ekibi, Millet İttifakı’nın dış politika vizyonunu dünyaya anlatabildi mi?

ABD Başkanı Joe Biden, 2024 seçimlerinde yeniden aday olacağını duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Biden, “Her neslin demokrasi ve temel özgürlükleri için ayağa kalkmak zorunda kaldığı bir zaman vardır. Bunun da bizim zamanımız olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı. 2024’te Biden ve Trump yarışı görecek miyiz? Bizi nasıl bir seçim kampanyası bekliyor olacak?

Ruşen Çakır ve Ömer Taşpınar değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.