Erdoğan seçimlere nasıl gidiyor? | Ruşen Çakır ve Menderes Çınar tartışıyor

Türkiye tarihinin dönüm noktalarından biri olarak görülen 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kaldı, seçim günü yaklaştıkça heyecan artıyor. Cumhurbaşkanı adaylarının seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimlere nasıl gidiyor, hangi stratejik yolu izliyor? Erdoğan’ın devri kapandı mı? Ruşen Çakır ve Prof. Dr. Menderes Çınar tartışıyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.