Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kılıçdaroğlu’ndan suikast tehditlerine yanıt: “Be gafiller, be müptezeller, be çakallar; siz mi beni korkutacaksınız?”

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, suikast tehditlerine yayınladığı videoyla çok sert yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, “Be gafiller, be şerefsizler, be akılsızlar, be müptezeller, be çakallar. Siz mi beni korkutacaksınız? Sizin önünüze diz çöküp yaşamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim. Hodri meydan, gelin görüşelim” dedi.

‘”Sizin için geleceğiz’ diyorlar”

Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan yayınladığı videoda şöyle konuştu:

“Silahlı insanların olduğu reklamla güya beni tehdit ediyorlar. O resimdeki mesaj net. ‘Sizin için geleceğiz’ diyorlar. Bu paramiliter artıklar daha büyük bir resmin sadece bir parçası. Her şeyin temelinde aslında tek bir şey var. Para, çok para, doymayacakları kadar para. Halkımızdan çalınan bu para ve bu parayı çalan beşli çeteler var. Bunların kod ismi beşli. Aslında bunların sayısı binlerce. Bu iktidar döneminde çalınan, çetelerin çaldığı, mafya arttıklarının çaldığı, uyuşturucu baronların çaldığı 418 milyar dolar. Sonra çıktım çok açık ve net bir şekilde söyledim. Defterinize yazın sizden 418 milyar doları iktidarımızda tahsil edeceğiz ve alacağız. Önce benimle konuşmak istediler, anlaşmak istediler. Kapıyı yüzlerine kapattım. Her türlü operasyona başvurdular.

“Sizin önünüze diz çöküp yaşamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim”

Ve artık son aşamaya geldik. Silah ve suikast tehditleri. Son uyarılarını yapıyorlar akıllarınca. Be gafiller, be şerefsizler, be akılsızlar, be müptezeller, be çakallar. Siz mi beni korkutacaksınız? Sizin önünüze diz çöküp yaşamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim. Hodri meydan, gelin görüşelim.

“Eğer bana bir şey olursa halkıma emanetimdir, 418 milyar doları siz tahsil edeceksiniz”

Ha, Allah nasip eder de yaşarsak hayatınız boyunca görüp göreceğiniz en büyük kabus olmaya devam edeceğim. Eğer bana bir şey olursa halkıma emanetimdir. O 418 milyar doları siz tahsil edeceksiniz. Her kuruşunu tahsil edeceksiniz. 85 milyona tahsil edeceksiniz o parayı. Benim size vasiyetim budur.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.