Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Orkun Kökçü’nün takımı Feyenoord, Hollanda’da şampiyon

Hollanda Eredivisie’de Feyenoord, sahasında Go Ahead Eagles’ı 3-0 mağlup ederek, lig tarihindeki 16. şampiyonluğuna ulaştı. 

Hollanda’da şampiyon Feyenoord

Hollanda Eredivisie’nin 32. haftasında Feyenoord, sahasında Go Ahead Eagles ile kozlarını paylaştı. Milli yıldızımız Orkun Kökçü’nün kaptanlığını yaptığı Feyenoord, rakibi karşısında şov yaptı. 

Mücadele 3-0 Feyenoord, üstünlüğüyle sona erdi. Ev sahibi ekibin gollerini; Idrissi, Gimenez ve Paixao kaydetti. 32 maç sonunda 79 puana ulaşan Feyenoord böylelikle bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Son olarak Giovanni van Bronckhorst önderliğinde 2016/2017 sezonunda şampiyon olan Feyenoord, 6 yıl aranın ardından yeniden şampiyon oldu. Feyenoord aynı zamanda 16. kez bu sevinci yaşadı. 

Takımın kaptanlığı yapan Orkun Kökçü, 44 resmi maçta görev aldı. 22 yaşındaki Orkun takımı adına bu maçlarda 12 gol ve 5 asistlik katkı sağladı.

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.