Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Transatlantik | Sinan Oğan, Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu ve Erdoğan: Dünya, Türkiye’deki tartışmaları nasıl izliyor?

28 Mayıs’taki seçimlere sadece dört gün kaldı. Bu sefer soru net: Kılıçdaroğlu mu, Erdoğan mı? Yurttaşlar sandığa giderek bu sorunun yanıtını verecek. Seçimlere dört gün kala siyasetin gündemi yoğun, pazarlıklar devam ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu, Ümit Özdağ seçmenini kendisine çekmeye çalışırken daha da “ulusalcılaştığı” yorumlarıyla karşı karşıya. Bugün de Özdağ, Kılıçdaroğlu’na destek vereceğini açıkladı. Peki ne karşılığında?

Denklemin diğer tarafı da karışık. Yüzde 5,17 oy oranıyla ilk turun sürpriz ismi olan Sinan Oğan, RecepTayyip Erdoğan’a destek verdi. Bu desteğin arkasında Rusya lideri Putin ve Azerbaycan lideri Aliyev’in olduğu iddiaları var.

Peki tüm bu tartışmalar dünyada nasıl yankılanıyor? Senem Görür ve Ömer Taşpınar değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.