Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kılıçdaroğlu’ndan BTK’nın SMS yasağına tepki: “Saraya ve saray aparatı kurum yöneticilerine inat milletimize ulaşacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından bir video yayınladı. Kılıçdaroğlu videoda EYT’ye ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) SMS yasağına değindi.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından bir video yayınladı. Kılıçdaroğlu, “Sevgili halkım, meydanlarda, televizyonlarda, gazetelerde uygulanan ambargoyla milletimize ulaşmamız engelleniyor. Bu duvarı aşmak için bugün EYT konusunda yapacaklarımızı anlatmak için kısa bir mesaj gönderdik ancak Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu yani BTK bu kısa mesajımızı engelledi” dedi.

EYT’deki “çifte standart”ın son bulacağını belirten Kılıçdaroğlu, “8 Eylül 1999’da sigortalı olan emekliliğe hak kazanıyor ama bir gün sonrasında sigortalı olan tam 17 yıl sonra emekli olabiliyor. EYT’deki bu adaletsizliği bitireceğim. Vatanını seven sandığa gelsin” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, videonun sonunda videoyu izleyenlerden bir istekte bulundu:

“Sevgili halkım bu videonun altına videoyu indirebileceğiniz bir link bırakacağım. Şimdi herkes tüm rehberine bu videoyu göndersin. Saraya ve saray aparatı kurum yöneticilerine inat tüm milletimize ulaşacağız. Unutmayın birleşe birleşe kazanacağız.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.