Kararsız seçmen kararını verdi mi? & Erdoğan mı, Kılıçdaroğlu mu?

Editör: Cenk Narin

Kader seçimine yalnızca bir gün kaldı. 2. tura avantajlı giren Erdoğan’ın en çok kullandığı argüman istikrar. Meclis’te çoğunluğu Cumhur İttifakı’nın sağlaması seçim sonuçlarını nasıl etkileyecek?

Muhalefet milletvekilleri, Erdoğan’ın söylemlerini ve 2. turda muhalefetin adayı Kılıçdaroğlu’nun kazanma şansını değerlendirdi.

Yeşil Sol Parti Milletvekili Meral Danış Beştaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile CHP’den seçilen Gelecek Partili Selim Temurci ve DEVA Partili Burak Dalgın, geride kalan iki haftadaki gözlemlerini aktardı.

2. turda Kılıçdaroğlu’nun şansı ne kadar? Muhalefet seçmeninin morali yerine geldi mi? Seçmenlerin 2. turdan beklentileri ne? Ümit Özdağ’ın da Kılıçdaroğlu’nu desteklemesi yeni bir ivme getirecek mi?

Bu soruları ve daha fazlasını konuklarımızla tartıştık.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.