Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hollanda Eredivisie’de Orkun Kökçü yılın futbolcusu seçildi – Avrupa’nın devleri yıldız oyuncuyu transfer etmek istiyor

Hollanda Ligi ekiplerinden Feyenoord’la şampiyonluk sevinci yaşayan Orkun Kökçü yılın futbolcusu seçildi.

Hollanda Eredivisie’de kaptanlığını yaptığı Feyenoord ile şampiyonluk sevinci yaşayan Orkun Kökçü, takımıyla gösterdiği performansla Hollanda’da yılın futbolcusu ödülüne layık görüldü.

Hollanda’da yılın futbolcusu ödülü verilirken, oyuncuların maçlardaki performanslarına göre verilen puanların ortalaması alınarak sıralama belirleniyor.

Orkun Kökçü transfere yeşil ışık yaktı

Feyenoord forması giyen milli futbolcu Orkun Kökçü, ligde Vitesse’ye 1-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından konuştu. 22 yaşındaki yıldız, takımı şampiyonluğa taşıyan teknik direktör Arne Slot’un sözleşmesinin uzatılmasını değerlendirdi ve, “Diğer herkesle olduğu hocamızla da iyi bir ilişkim var” dedi.

Adı önemli takımlarla anılan 22 yaşındaki futbolcu, transfer konusunda ise yeşil ışık yaktı. Orkun Kökçü, “Doğru bir kulüp gelirse, sanırım bu yaz bir adım atmak istiyorum” sözlerini sarf etti.

Orkun Kökçü’nün adı; Arsenal, Liverpool, Sevilla, Manchester United, Benfica ve Paris Saint-Germain gibi önemli ekiplerle anılıyor.

22 yaşındaki yıldız, bu sezon Feyenoord formasıyla çıktığı 46 maçta 12 gol, 5 asistlik bir performans sergileyerek takımının şampiyonluğunda önemli rol oynadı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.