Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Transatlantik: Trump’ın yargılanması, Ukrayna karşı taarruzdan bir sonuç alabilir mi? Berlusconi’nin ardından

Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi hayatını kaybetti. 1994’ün başlarından 2011’e kadar üç farklı İtalyan hükümetine liderlik eden milyarder medya patronu, son yıllarda ardı ardına sağlık sorunları yaşıyordu. 86 yaşındaki Berlusconi’ye kısa bir süre önce lösemi teşhisi de konulmuştu. Peki Berlusconi nasıl bir miras bıraktı?

Eski Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, görev süresinin bitmesinin ardından bazı gizli belgeleri elinde bulundurduğu iddialarıyla mahkemeye çıktı. Miami’de hakim karşısına çıkan Trump, kendisine yöneltilen tüm suçları reddetti. Trump’ın yargılanması ve hakkında açılan davalar, başkanlık yarışına nasıl etki edebilir?

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları devam ediyor. Ukrayna’nın uzun zamandır beklenen taarruzu başladı. Ukrayna ordusu birçok köyü Rusya’dan geri aldı. Peki karşı taarruz ne kadar başarılı olacak?

Ruşen Çakır, Gönül Tol ve Ömer Taşpınar, Transatlantik’te değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.