Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Cristiano Ronaldo’nun takımı Al Nassr’a 3 dönem transfer yasağı geldi

FIFA, Cristiano Ronaldo’nun formasını giydiği Suudi Arabistan temsilcilerinden Al Nassr’a 3 dönem transfer yasağı verdi.

Al Nassr’a transfer yasağı geldi

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo’yu kadrosuna katarak transfer piyasasını altüst eden Al Nassr, FIFA’dan gelen haberle yeni bir politika çizmek zorunda kalacak. Futbolun yönetim organı FIFA, 2018 yılındaki Ahmed Musa transferinden Leicester City’e olan borcunu ödemediği için Al Nassr’a 3 dönem transfer yasağı verdi.

Şu anda Sivasspor forması giyen ve 2020 yılında Leicester City’den, 16.5 milyon euro bedelle Al Nassr’a transfer olan Ahmed Musa için kontratta yer alan 460 bin euroluk bonus maddesinin İngiliz ekibine ödenmediği ortaya çıktı. Suudi ekibi, verilen 3 dönemlik transfer yasağı nedeniyle FIFA Disiplin Komitesi’ne gidecek. 

FIFA’nın verdiği ceza kalmazsa; Al Nassr, kadrosuna yeni transferlerini ekleyemeyecek. Suudi Arabistan temsilcisi, bu yaz transfer döneminde Marcelo Brozovic ve Sergej Milinkovic-Savic gibi isimleri renklerine bağlamıştı. 

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.