Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Wimbledon 2023 Tenis Turnuvası’nın ardından: Büyük 3’lünün Djokovic’i bayrağı Alcaraz’a teslim etti | 42.’likten şampiyonluğa Vondrousova sürprizi

Medyascope Spor’dan Doğa Üründül ve Raket Servis’ten Anıl Araslı, 3 Temmuz’da başlayıp dün (16 Temmuz) sona eren 136. Wimbledon Tenis Turnuvası’nda geride bıraktıklarımızı, 2 ay önce Roland Garros’ta bacağına stres kaynaklı kramplar girdiği için mücadeleyi bırakan Carlos Alcaraz’ın çim korttaki zaferini, Büyük 3’lünün devir tesim törenlerine başlamasını, Novak Djokovic’in basit hatalarını, tek kadınlarda Marketa Vondrousova’nın dünya 42.’liğinden uzandığı şampiyonluğu ve Ons Jabeur’un finallerdeki kontak kapatmasını konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.