Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sızdırılan video ile ilgili İmamoğlu’ndan ilk açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sızdırılan videonun ardından ilk kez konuştu. İmamoğlu, “Parti mevzuları partililerle konuşulur. Seçimden bu yana buna benzer 200’e yakın toplantımız olmuştur” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “125 Yeni Otobüsün Sözleşme İmza Töreni”nin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İmamoğlu, CHP’li isimlerle yaptığı çevrimiçi toplantı kaydının sızdırılması hakkında sorulan soruya yanıt verdi:

“Partinin mevzuları partililerle konuşulur. Partinin yöneticileriyle, Parti Meclisi üyeleriyle konuşulur, eski-yeni milletvekilleriyle konuşulur, ilçe başkanlarıyla konuşulur, il başkanlarıyla konuşulur. Bundan daha doğal bir şey yoktur. Seçimden bu yana buna benzer 200’e yakın toplantımız olmuştur. Bunlar devam edecektir. Yarın da toplantımız var. Bugün de buna benzer toplantılarımız var. Hiçbir gizli tarafı yok. Konuşulan konular, partilerin konularıdır.”

Videoyu kimin sızdırdığı ile ilgili soruya da yanıt veren İmamoğlu, “Onu araştıracağız. Ne olmuş, nasıl olmuş, bunu seven kimler var? Parti içinden mi, parti dışından mı bakacağız. Biz partimizle ilgili mevzuları partimizin yetkilileri ile konuşuyoruz, konuşmaya devam edeceğiz. Oradan sağlıklı kararlar çıkması için de yapılan her işlemi takip edeceğiz” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.