Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mikroscope’un 25. sayısı yayında: “Arayış”

“Bakmak için değil görmek için” sloganıyla yola çıkan çevrimiçi edebiyat dergisi Mikroscope‘un 25. sayısı yayında. Bu sayının teması: “Arayış”.

Bu sayıda Müge İplikçi’nin Mikroscope ekibi adına Göksel Göksu ile yaptığı “Bağlılık ile Bağımlılık Arasındaki Şu İnce Çizgi” adlı söyleşisi ile Kübra Çiğdem İnal’ın “Katalan Yazar/Editör Emili Rosales ile Edebiyata, Sanata ve Dostluğa Dair” söyleşisini bulacak; İrem Yavuz’un “Yazar Buket Uzuner ile Feminizm Üzerine” isimli söyleşisini okuyacaksınız.

Öte yandan, her ay düzenli olarak Özge Kılıçoğlu tarafından hazırlanan kitap analizini ve Müge İplikçi’nin Zeytin Dalı’nda “Penguen Kitabevi’nin Hikâyesi | Hatice Yıldırım” adlı programlarını izlemek için YouTube kanalımıza abone olmayı; Deniz Altunay’ın Ayşe Sazak ile gazetecilik, edebiyat, denizcilik ve deniz gönüllülüğü üzerine yaptığı söyleşiyi ve Elif Özge Yalçın’ın seslendirdiği öyküleri dinlemek için de Spotify veya Apple Podcast gibi mecralardan Mikroscopecast’i takip etmeyi unutmayın.

E-bültenimize abone olmak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Mikroscope’u Instagram ve Twitter‘dan takip edebilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.