Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mustafa Sarıgül’e Meclis’te eski milletvekili Turan Tüysüz tarafından sözlü saldırı: “İleri geri konuştu”

Eski milletvekili Turan Tüysüz tarafından sözlü saldırıya uğradığını açıklayan Sarıgül, “Hiç bilmediğim konularla ilgili bana birtakım sorular sordu. Ben de, ‘Tanımıyorum sizi, burası bunun yeri değil’ dedim ve oradan uzaklaştım. Kendisi de ileri geri konuşmaya devam etti” dedi.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün ANAP 22. Dönem Milletvekili Turan Tüysüz tarafından yumruklu saldırıya uğradığı iddia edilmişti. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) basın toplantısı düzenleyen Sarıgül, saldırının sözlü olduğunu söyledi.

Sarıgül, Tüysüz’ün adını daha sonra öğrendiğini söyledi, “Hiç bilmediğim konularla ilgili bana birtakım sorular sordu. Ben de, ‘Tanımıyorum sizi, burası bunun yeri değil’ dedim ve oradan uzaklaştım. Kendisi de ileri geri konuşmaya devam etti. Tabii ki yüce parlamentoda bunların olması, konuşulması hoş bir şey değil” dedi.

Sarıgül şöyle devam etti:

“Her zaman barıştan yana, sevgiden yana, hak arayan insanların yanında olan bir arkadaşınız olarak parlamentoda böylesine bir olayın tecelli etmesi beni son derece üzmüştür. Umarım bundan sonra yüce parlamento çatısı altında böyle bir olay olmaz.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.