Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Al-Nassr yıldız transferlerine devam ediyor: Ronaldo’nun yeni takım arkadaşı Sadio Mane

Suudi Arabistan ekiplerinden Cristiano Ronaldo’lu Al-Nassr FC, geçtiğimiz sezon Bayern Münih’te beklentileri karşılayamayan yıldız futbolcu Sadio Mane ile anlaştı. Yaklaşık 30 milyon euro karşılığında transfer olan Mane, yıllık 41 milyon kazanacak.

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr FC, geçtiğimiz sezon Bayern Münih forması giyen 31 yaşındaki Senegalli yıldız Sadio Mane ile anlaştı. Suudi ekibi bonservis bedeli olarak yaklaşık 30 milyon euro ödeyecek. Mane de yıllık 41 milyon euro kazanacak. Senegalli yıldızın bugün yapılacak sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Geride bıraktığımız sezonun başında 32 milyon euro karşılığında, Robert Lewandowski’nin yerine Liverpool’dan kadroya katılan Mane, Bayern Münin formasıyla çıktığı 38 karşılaşmada 12 gol ve 6 asistlik katkı yaptı. Yaşadığı sakatlık ve formsuzlukla birlikte beklentilerin oldukça altında kalan Mane’nin, takım içerisinde sorun yaşadığı da sık sık gündeme gelirken, Nisan ayında kadro dışı kaldı.

Geçtiğimiz yıl Cristiano Ronaldo transferiyle büyük sükse yaratan Al-Nassr, yaz transfer döneminde de Marcelo Brozovic, Alex Telles ve Seko Fofana gibi önemli isimleri kadrosuna kattı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.