Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Madonna ölümden döndü: “Kendimi şanslı hissediyorum”

Geçtiğimiz ay hastaneye kaldırılan Madonna, kritik süreci atlattı. Dünyaca ünlü şarkıcı, yaşadıklarını anlattı.

Yoğun bakıma kaldırılan Madonna, sosyal medya paylaşımında “yaşadığı için şanslı” olduğunu söyledi: “Durumum kritik iken çocuklarım yanımda durdu. Bu her şeyi değiştirdi. Aile ve arkadaşların sevgisi en iyi ilaç. Hastaneden çıkalı bir ay oldu, şimdi bunu daha iyi anlıyorum.”

64 yaşındaki Madonna, yoğun bakımda geçirdiği sürenin ardından iyileşmeye başladığını söyledi. Ünlü şarkıcı, bir enfeksiyonla mücadele ediyordu. Madonna, hastalığı sebebiyle iptal olmadan önce yedi aylık bir dünya turuna hazırlanıyordu.

Madonna paylaşımın devamında, “Bir anne olarak sonsuz bir özveriyle çocuklarının ihtiyaçlarını düşünmeye kendini kaptırıyorsun ama durumum kötüye gittiğinde çocuklarımın benim yanımda durdu. Böylece onların hiç görmediğim bir yanını görmüş oldum.” dedi.

Madonna ayrıca sosyal medya paylaşımında, Keith Haring’in bir fotoğrafına da yer verdi. Andy Warhol tarafından çekilen fotoğrafta Haring, Michael Jackson’ın fotoğrafı bulunan bir ceket giyiyor.

Madonna fotoğrafa not olarak, “Ben dahil pek çok insanın hayatına dokunmuş üç olağanüstü yetenek” ifadesini ekledi.

64 yaşındaki şarkıcı, menajeri Guy Oseary’ye de hediyesi için teşekkür etti ve “Hediyeyi açtığımda ağlamaya başladım çünkü o an yaşadığım için ne kadar şanslı olduğumu anladım.” diye ekledi.

Paylaşımını “Beni koruyan ve işimi yapmam için burada kalmama izin veren tüm meleklerime teşekkürler” diyerek bitirdi.

40 yıldır müzikle uğraşan ve herkesin aklına kazınan şarkılara imza atan Madonna’nın kariyerindeki 12. turnesi, hastalığı sebebiyle şimdilik ertelendi.

Kaynak: BBC

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.