Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turu: Fenerbahçe, Zimbru deplasmanında

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında deplasmanda bu akşam (1 Ağustos) Moldova ekibi Zimbru ile karşı karşıya gelecek. 

Fenerbahçe, Zimbru karşısında 

Süper Lig’de 2022-2023 sezonunu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, bu sezonki ikinci resmi maçına çıkacak. Temsilcimiz, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında deplasmanda bu akşam (1 Ağustos) Moldova ekibi Zimbru ile karşı karşıya gelecek. Saat 20.30’da başlayacak karşılaşma S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1686100982483046401?s=20

Edin Dzeko, Dusan Tadic, Alexander Djiku, Sebastian Szymanski, Rodrigo Becao, Ryant Kent, Umut Nayir, Bartuğ Elmaz ve Mert Müldür transferleriyle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, ilk maçta Zimbru’yu 5-0 mağlup etmişti. Kadıköy’de oynanan bu karşılaşmaya yeni transferler Ryan Kent, Edin Dzeko ve Dusan Tadic damga vurmuştu.

Karşılaşmanın özetini buradan izleyebilirsiniz.

Sarı-lacivertliler, tur atlaması durumunda bir sonraki turda Differdange-Maribor eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal’ın sahaya sürmesi beklenen muhtemel 11’i şu şekilde:

Altay, Osayi, Serdar Aziz, Luan Peres, Ferdi, İsmail, Mert Hakan, İrfan Can, Tadic, Kent, Batshuayi.

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.