Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Galatasaray transferlere devam ediyor: Kerem Demirbay, “Parçalı” formayı giyecek

Galatasaray, Bayer Leverkusen’de forma giyen Kerem Demirbay’ın transferini KAP’a bildirdi.

Kerem Demirbay, Galatasaray’da

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Angelino, Kaan Ayhan, Günay Güvenç, Cedric Bakambu, Halil Dervişoğlu, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi transferleriyle gücüne güç katan sarı-kırmızılılar, son olarak , Bayer Leverkusen’de forma giyen Kerem Demirbay’ın transferini KAP’a bildirdi.

Sözcü’nün haberine göre Galatasaray’ın Kerem Demirbay için Bayer Leverkusen’e 4.5 milyon euro bonservis ve 2 milyon euro bonus ödeyeceği belirtiliyor. Sarı kırmızılıların Demirbay’a ise yıllık 2 milyon euro maaş verileceği öğrenildi. Galatasaray, TFF’nin yeni çıkardığı ve her kulübün 1 oyuncu için yararlanma hakkı tanıdığı “mavi kart” statüsünden faydalanacak. Galatasaray, Kerem’in oynadığı maçlarda 9+2 ile mücadele edebilecek.

Kerem Demirbay, gece yarısı İstanbul’a geldi ve basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kerem Demirbay’ın kariyeri

3 Temmuz 1993 Almanya Herten doğumlu Kerem Demirbay, Schalke 04 altyapısında futbola başladı. Yetenekli orta saha, daha sonra sırasıyla Wattenschd, Borussia Dortmund U19, Hamburg, Kaiserslautern, Düsseldorf, Hoffenheim ve Bayer Leverkusen’de forma giydi. 30 yaşındaki yıldız, şu ana kadar çıktığı 394 resmi maçta 66 gol atıp, 77 de asist yaptı.

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.