Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

MHP’li Semih Yalçın’dan, Abdulkadir Selvi’ye: “Kendini gazeteci zanneden fitne aparatı Selvi, CHP ve İYİ Parti’ye ajanlık ediyor”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi’yi hedef aldı. Twitter’dan paylaşım yapan Yalçın, “Selvi, acaba Kemal Kılıçdaroğlu’ndan veya müdire Meral Akşener’den başdanışmanlık teklifi mi aldı da böyle CHP yalakalığına ve İYİ Parti meddahlığına soyundu?” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi hedef aldı.

Yorumlarıyla Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP’yi kızdıran Selvi hakkında, “fitne aparatı” ifadesini kullanan Yalçın, “CHP hızarında bir baltaya sap veya İYİ Parti’ye cambaz olabilmek için ipe sapa gelmez ve çapını aşan laflar etmiş. Gözü küllü Selvi, MHP’nin son yerel seçimlerde kazandığı ve başarıyla hizmet verdiği bazı ilçelerdeki belediye başkanlıklarını İYİ Parti’ye bahşetme hadsizliğine yeltenmiş” dedi.

“Kılıçdaroğlu’ndan ya da Akşener’den danışmanlık teklifi mi aldı?”

“Abdulkadir Selvi, acaba Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ya da müdire Meral Akşener’den başdanışmanlık teklifi mi aldı da böyle CHP yalakalığına ve İYİ Parti meddahlığına soyundu?” diye soran Yalçın’ın paylaşımı şöyle:

“Kendini sahiden gazeteci zanneden koğuculuk ve fitne aparatı Abdulkadir Selvi; CNN Türk’te yine sap yemiş, saman çıkarmış. CHP hızarında bir baltaya sap veya İYİ Parti’ye cambaz olabilmek için ipe sapa gelmez ve çapını aşan laflar etmiş. Gözü küllü Selvi, MHP’nin son yerel seçimlerde kazandığı ve başarıyla hizmet verdiği bazı ilçelerdeki belediye başkanlıklarını İYİ Parti’ye bahşetme hadsizliğine yeltenmiş. Abdulkadir Selvi hadsizliği öyle ileri götürmüş ki İstanbul, Ankara ve Adana gibi metropol kentlerde belediyeleri batıran CHP’ye yeniden kazanma şansı vermiş. Abdulkadir Selvi, acaba Kemal Kılıçdaroğlu’ndan veya müdire Meral Akşener’den başdanışmanlık teklifi mi aldı da böyle CHP yalakalığına ve İYİ Parti meddahlığına soyundu? Türkiye yerel seçimlere doğru giderken CHP ve İYİ Parti’ye ajanlık etmek ayrıca Cumhur İttifakı’nı dağıtma gayretkeşliği ancak Selvi gibi tıynetsiz, akılsız gazeteci taslaklarının harcıdır.”

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter de konuyla ilgili paylaşım yaptı.

“Selvi’nin kimin nam ve hesabına konuştuğu anlaşılamamıştır” diyen Yönter, “Sayın Selvi’nin, MHP’nin yönetimi altında bulunan Etimesgut ve Gölbaşı Belediyeleriyle ilgili spekülasyona tevessül etmesi de asla iyi niyetli bulunmamıştır. CHP ile İYİ Parti arasındaki olası müzakere ve mutabakat eksenine MHP’li belediyeleri koyması itirafı ve ifadesi açıkça yapılmayan bir gizli ajandaya delalettir! Ankara’da Etimesgut ve Gölbaşı Belediyelerinin CHP tarafından İYİ Parti’ye verilebileceğiyle ilgili kulis ihbarı, üstelik CHP’li büyükşehir belediye başkanının başarılı olduğunun iddia edilmesi alenen Cumhur İttifakı hazımsızlığıdır” diye yazdı:

“Dahası Sayın Genel Başkanımızın yerel seçimlerle ilgili hazırlık sürecini esas alan yazılı açıklaması ve özellikle 11 büyükşehir belediyesi kapsamındaki stratejik hedefleri meydandayken Sayın Selvi’nin maksatlı ve marazi değerlendirmeleri sakat bir mantık üzerine inşa ettiği çok nettir. Sayın Selvi’nin tarafını ve tutumunu açıklığa kavuşturması samimi dileğimizdir.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.