Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Merak ediyoruz: Türkiye’de gittiğiniz en iyi konser hangisiydi?

Türkiye’de festival ve konser yasaklamak “moda” oldu. Biraz nostalji yapalım istiyor ve soruyoruz: Geçtiğimiz yıllarda izlediğiniz, hala unutamadığınız, yerli ya da yabancı sanatçı/sanatçıların konserleri hangisi?

1993’teki Metallica konserini hatırlıyor musunuz? Ya da aynı yılki Guns N’ Roses konserine gittiniz mi? U2 gelmişti, orada mıydınız? O gün neler yaşadınız ve neler hissettiniz, bunları merak ediyoruz ve bizimle paylaşmanızı istiyoruz.

Deneyimlerinizi paylaşın

Eğer 18 yaşından büyükseniz, aşağıdaki formu doldurarak deneyiminizi anlatabilirsiniz. Sizden gelenleri haberleştireceğiz. Açık isminizin kullanılmasını istemiyorsanız, belirtmeyi unutmayın.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.