Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Fenerbahçe’den müthiş transfer: Brezilyalı yıldız Fred, sarı-lacivertli formayı giyecek

Fenerbahçe, Fred transferi için Manchester United ile anlaşmaya varıldığını KAP’a bildirdi.

Brezilyalı yıldız Fred, Fenerbahçe’de

Süper Lig’de 2013-2014 sezonundan bu yana şampiyonluk hasreti çeken Fenerbahçe, yeni sezona büyük hedeflerle giriyor. Kadrosunu güçlendirmeye devam eden sarı-lacivertliler, son olarak Fred’i renklerine bağladı. Fenerbahçe, Manchester United’da forma giyen Brezilyalı yıldızın transferi için hem kulübü hem de kendisiyle anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Fenerbahçe, Fred’in bugün (12 Ağustos) İstanbul’a geleceğini açıkladı.

KAP’a yapılan açıklama şu şekilde:

”Profesyonel futbolcu Frederico Rodrigues de Paula Santos’un transferi konusunda futbolcu ve kulübü Manchester United FC ile prensip anlaşmasına varılmıştır. Futbolcu, sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri için bugün (12 Ağustos 2023) İstanbul’a gelecektir”

Fabrizio Romano’nun haberine göre; Fenerbahçe, Fred’in transferi için Manchester United’a 10 milyon euro bonservis ve 5 milyon euro bonus ödemesi yapacak. 

2018 yılında Shakhtar Donetsk’ten Manchester United’a transfer olan Fred, Kırmızı Şeytanlar’da toplam 213 resmi maçta forma giydi ve 14 kez gol sevinci yaşadı. Kariyerinde 408 resmi maça çıkan 30 yaşındaki futbolcu, 36 gol ve 43 asistle oynadı. Brezilya Milli Takımı ile 32 maça çıkan Fred, bu karşılaşmalarda 3 asist ile oynadı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.