Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kafes dövüşüne geri sayım: Musk ve Zuckerberg birbirlerini “korkaklıkla” suçluyor

Mark Zuckerberg, Elon Musk ile yapacakları kafes dövüşü konusunda X’in patronunun “Ciddi olmadığını” düşündüğünü söyledi.

Meta’nın patronu Zuckerberg, yeni platformu Threads üzerinden yaptığı paylaşımda şöyle dedi: “Sanırım hepimiz Elon’ın ciddi olmadığı konusunda hemfikiriz ve yolumuza bakma zamanı geldi. Ona gerçek bir gün teklif ettim. Dana White bunu hayır işi için yasal bir yarışma yapmayı teklif etti. Elon bir günü onaylamıyor, sonra ameliyat olması gerektiğini söylüyor ve şimdi onun yerine arka bahçemde bir antrenman turu yapmak istiyor. Eğer Elon gerçek bir gün ve resmi bir etkinlik konusunda ciddileşirse, bana nasıl ulaşacağını biliyor. Aksi takdirde, devam etme zamanı. Bu sporu ciddiye alan insanlarla yarışmaya odaklanacağım.”

Kafes dövüşünün yeri belli oluyor: Musk ve Zuckerberg “destansı” bir yerde kapışacak

Elon Musk da bunun üzerine X hesabı üzerinden (Eski adıyla Twitter) bir yanıt verdi. Musk, Zuckerberg’in imalarına: “Yarın kapısındayım” diye cevap yetiştirdi.

Yaptığı başka paylaşımlarda da rakibine, “Korkak tavuk” dedi ve dövüşten kaçtığı iddialarını reddetti.

Elon Musk, İtalya Başbakanı ve Kültür Bakanı ile konum için anlaşsa da hala ortada açık bir tarih ve gün yok. Musk’ın Meloni ve Sangiuliano ile “Kolezyum” üzerine anlaştığı iddia ediliyor.

Musk’ın açıklamalarına göre kendisi gibi milyarder teknoloji devi olan rakibi ile yapacağı dövüş, “Antik Roma ve gladyatör” temalı olacak.

Musk vs Zuckerberg | Kafes dövüşünde karşı karşıya gelecekler

X’in patronu, Meta’nın patronuna Pazartesi günü Meta’nın merkezinin bulunduğu Palo Alto’da olacağını ve dövüşün Zuckerberg’in oktagonunda yapılabileceğini söylüyor. Oktagon, kafes dövüşleri yapılan sekizgen ringlere verilen isim.

Kaynak: BBC

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.