Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Suudi Arabistan yıldızları toplamaya devam ediyor: Brezilyalı yıldız Neymar, Jorge Jesus’un çalıştırdığı Al Hilal’de

Paris Saint-Germain’in (PSG) Brezilyalı yıldızı Neymar, Suudi Arabistan temsilcilerinden Al Hilal ile sözleşme imzaladı.

Neymar, Al Hilal’e imza attı

Suudi Arabistan, yıldız futbolcuları toplamaya devam ediyor. Cristiano Ronaldo ile başlayan, Karim Benzema, Riyad Mahrez, Sergej Milinkovic-Savic ve Roberto Firmino gibi isimlerle devam eden sürece, son olarak Neymar katıldı. Paris Saint-Germain’in (PSG) Brezilyalı yıldızı, geçen sezon Fenerbahçe’nin başında olan Jorge Jesus’un takımı Al Hilal ile sözleşme imzaladı.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine göre; PSG, Neymar transferinden yaklaşık 100 milyon euro bonservis geliri elde edecek. 31 yaşındaki yıldız, iki senelik sözleşme karşılığında 160 milyon euro kazanacak. Neymar, sakatlığından ötürü son resmi maçını Mart ayında oynamıştı.

Sansasyonel biçimde 222 milyon euro karşılığında Barcelona’dan PSG’ye transfer olan Neymar, 5 sezonluk Fransa macerasında toplam 118 kez gol sevinci yaşadı. Neymar geride bıraktığımız sezonda 29 maça 18 gol ve 13 asistlik performansa imza atmıştı.

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.