Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

HÜDA PAR karşı çıktı, kayyum “Konserlere devam” dedi

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Başkanı Davut Şahin, kayyum tarafından yönetilen Batman Belediyesi’nin düzenlediği park konserlerine tepki gösterip iptal edilmesini istedi. Batman Valisi Ekrem Canalp, konserlerin devam edeceği mesajını verdi.

Batman Belediyesi’nin düzenlediği park konserlerine HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin tepki göstermiş, konserlerin iptal edilmesini istemişti. Şahin açıklamasında, son zamanlarda belediyelerin vazgeçilmez icraatlarındanmış gibi neredeyse her belediyenin parklarda halka açık olarak kadın-erkek karışık şekilde şarkı türkü konserleri yaptırdığını belirtti ve şöyle dedi:

“Belediyelerin düzenlemiş olduğu konserlerde getirilen şarkıcılara ciddi meblağlar ödeniyor. İlimizde de benzer konserlerin kararı verilmiş. Batman’ımızın irili ufaklı bu kadar eksiği, gediği varken bu konserlerin maddi manevi halkımıza ne gibi bir yararı oluyor anlamış değiliz.”

Batman’dan Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) listesinden bir milletvekili çıkaran HÜDA PAR’ın bu çıkışı sonrasında gözler Vali ve Belediye başkan Vekili Ekrem Canalp’e çevrildi.

Belediye’nin resmi internet sitesinde bu akşam yapılan konserin görüntüleri şu mesaj ile paylaşıldı:

“Müziğin enerjisiyle hep birlikte muhteşem bir gece yaşadık! Gültekin Gönülaçar’ın harika performansıyla ‘Park Konserleri’ bir kez daha unutulmaz bir geceye dönüştü. Belediyemizin düzenlediği park konserleri devam edecek.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.