Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Beşiktaş’tan transfer çalımı: Milot Rashica, siyah-beyazlı formayı giyecek

Beşiktaş, geçen sezon Galatasaray’da harikalar yaratan Milot Rashica’yı renklerine bağladığını açıkladı.

Milot Rahsica, Beşiktaş’a imza attı

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, kadrosunu yıldız isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Jean Onana, Daniel Amartey, Alex Oxlade-Chamberlain gibi isimleri renklerine bağlayan Beşiktaş, son olarak Milot Rashica ile sözleşme imzaladı.

Beşiktaş, geçen sezon Galatasaray’da kiralık olarak top koşturan Bosna-Hersekli yıldız futbolcuyu kadrosuna kattığını kamuoyuna duyurdu. 

Sercan Dikme’nin haberine göre; Beşiktaş, Milot Rashica transferi için Norwich City’ye 5 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Rashica, 4 yıllık sözleşmeye imza attı. Beşiktaş, başarılı futbolcuya 2 milyon euro ödeyecek.

2022-2023 sezonunda Süper Lig’de Galatasaray forması giyen Rashica, 26’sı lig, 4’ü Türkiye Kupası olmak üzere 30 maçta görev aldı ve 12 gollük katkı sağladı.

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.