Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mikroscope’un 26. sayısı yayında: “Sıcak”

“Bakmak için değil görmek için” sloganıyla yola çıkan çevrimiçi edebiyat dergisi Mikroscope‘un 26. sayısı yayında. Bu sayının teması: “Sıcak”.

Bu sayıda, Sosi Antikacıoğlu’nun “Büyükada’da Eski Yazlar”, İris Şentürker’in “Müzikte Yaz Etkileri” ve Banu Gümüştüs’ün “Buz Mesafesi” isimli yazılarını bulacaksınız. Ayrıca, Kübra Çiğdem İnal’ın “Cem Alpan’ın Penceresinden Edebiyat” başlıklı söyleşisini de okuyacaksınız.

Öte yandan, her ay düzenli olarak Özge Kılıçoğlu tarafından hazırlanan kitap analizini ve Zeytin Dalı’nda “Nuriye Akman | Hayvan Haklarını Merkeze Alan Bir Roman: Defne’nin Geyiği” adlı programı izlemek için YouTube kanalımıza abone olmayı; Deniz Altunay’ın Samet Fidan ile edebiyat, avukatlık ve Mikroscope üzerine yaptığı söyleşiyi ve Elif Özge Yalçın’ın seslendirdiği öyküleri dinlemek için de Spotify veya Apple Podcast gibi mecralardan Mikroscopecast’i takip etmeyi unutmayın.

Mikroscope’u Instagram ve Twitter‘dan takip edebilirsiniz.

E-bültenimize abone olmak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.